Beykavağı İlkokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

Isınma: SOBALI
Servis Bilgisi: Servis yoktur
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://beykavagi.meb.k12.tr

Adres - Beykavağı Mahallesi No27 Kadınhanı/KONYA

Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Mahallemiz ormanlık bir alının yamacına kurulmuştur. Köy halkı genelikle tarım ve hayvancılık ile uğraşmaktadır. Mahallemizde bulunan ormanlık alan ve sulama göleti mahallemizin mesire alanı olmasını sağlamıştır.

Adres - Beykavağı Mahallesi No27 Kadınhanı/KONYA

Ulaşım Sabah Konya il merkezine giden Konya Büyükşehir Belediyesine ait otobüs akşam şehir merkezinden geri dönmektedir. Başka ulaşım aracı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine :50 km İlçe merkezine:18 km